Allah berfirman dalam al-Quran:

"Demi masa. Sesungguhnya manusia dalam kerugian. Kecuali orang yang beriman dan mengerjakan amal soleh serta saling menasihati untuk kebenaran dan saling menasihati untuk kesabaran." Mafhum Surah al-Asr: ayat 1 - 3.

Isnin, 24 Mac 2014

Wanita Berbogel Lawat Suami Di Penjara

Maura Fussell, 26, melawat suaminya di Penjara Arlington dalam keadaan berbogel

Fussell bersama suaminya sebelum ditahan polis


VIRGINIA - Seorang wanita berdepan tuduhan berkelakuan tidak sopan selepas dia melawat suaminya di Penjara Arlington dalam keadaan berbogel. 
Maura Fussell, 26, datang melawat suaminya pada petang Khamis lalu selepas lelaki itu ditahan pada sebelah pagi namun pihak polis berkata mereka tidak pasti sama ada dia memang siap berbogel ketika datang melawat atau mula menanggalkan pakaian setibanya di penjara itu. 
Namun, apa yang pasti, dia berada dalam keadaan mabuk ketika itu. 
Dia bagaimanapun enggan memakai kembali pakaiannya, menyebabkan pihak polis memberi kata dua sama ada mereka menghubungi teksi untuk membawa dia pulang atau dia bermalam dalam lokap. 
“Anggota kami memberi peluang kepadanya untuk pulang menaiki teksi yang kami hubungi, tetapi dia enggan berbuat demikian dan memilih untuk bermalam di lokap,” kata jurucakap polis Arlington, Dustin Sternbeck. - Agensi/myMetro

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Komen yang menggunakan perkataan kesat dan lucah atau tidak sopan tidak akan disiarkan.